Bugár Anna Mihalik Enikővel közösen segített

ma7 2019. május 15., 18:11

Mihalik Enikő az UNICEF Bajnokaként jótékonysági gardróbvásárt szervezett az elmúlt hétvégén Budapesten a rászoruló leánygyerekek támogatására.

Egy közös szelfit is készítettek

A nemzetközi szupermodell a H&M budapesti belvárosi exkluzív bemutatótermében tartotta jótékonysági gardróbvásárát. Mihalik Enikő megkérte a nemzetközi divatszakmában dolgozó kollégáit, barátait, hogy nézzék át ruhásszekrényüket és válasszák ki azokat a darabokat, amelyeket szívesen felajánlanának a jó ügy érdekében. Felkérésére több mint száz ismert ember, stylistok, divattervezők is csatlakoztak az akcióhoz - számolt be a világszervezet.

A Jóban Rosszban felvidéki színésznője, Bugár Anna is részt vett az akción, ő is több ruhát vásárolt, ezek közt a korábbi magyar szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka által felajánlott egyik darabot is. Rebeka egyébként Anna kolléganője volt a népszerű napi sorozatban, de éppen a közelmúltban búcsúzott el a nézőktől.

A ruhavásár bevételét teljes egészében a világszervezet legnehezebb sorsú gyerekeiért végzett munkáját segíti.

Anna kérdésünkre elárulta, a tavasszal sem unatkozik, s a sorozat részeinek forgatása mellett színházi feladatait is folytatja.

 

0 HOZZÁSZÓLÁS