magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2020. október 26., 15:16

Az exszépségkirálynő is a házelnök balesetet szenvedett autójában ült

Mint arról korábban beszámoltunk szombaton (október 24-én) Pozsonypüspökiben közlekedési balesetben megsérült a szlovák parlament elnöke, Boris Kollár.

Kollár Fabusová
Boris Kollár és Miroslava Fabušová
Fotó: Instagram

A kivonuló mentők kórházba szállították a házelnököt, akinek eltörött az egyik csigolyája és a kulcscsontja is.

Azóta további részletek derültek ki a balesetről, egyebek között arról, hogy Kollár mellett nemcsak egy testőr, hanem egy 37 éves nő is ült a gépkocsiban. Miroslava Fabušováról van szó, aki korábban Szlovákia szépségkirálynője volt, jelenleg pedig modellként dolgozik és szépségápolással is foglalkozik. Ő is megsérült és kórházba szállították.

Boris Kollárt a balesetet követően a pozsonyi Szent Mihály Kórházba vitték, ahol már korábbi élettársai és gyermekei várták. Később távoztak, miután nem engedték őket belépni az épületbe.

A házelnököt vasárnap átszállították a Kramárei Kórházba, lábadozása várhatóan több hétig is elhúzódhat. Hogy szükség lesz-e műtétre is, az majd a következő napokban dől el.

Lapértesülések szerint a politikus életét menthette meg a szintén megsérült testőre, amikor látta, hogy Kollár a beszorult nyelve miatt nem tud lélegezni és még időben segített rajta.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.