2021. május 24., 09:47

Angelina Jolie három napig nem fürdött, hogy ne csípjék meg a testét borító méhek

Mi kell ahhoz, hogy több száz méhecske úgy sétálgasson rajtad, mintha a kaptár legnagyobb nyugalmában lennének? Legalább három napig nem szabad fürödni, hogy a sampon, tusfürdő és a parfümök ne zavarják teljesen össze őket. Pontosan ezt a tanácsot kapta Angelina Jolie is, aki örömmel vállalta be a nem mindennapi National Geographic fotózást a méhek világnapja alkalmából készült interjújához.

Három napig nem fürdött
Fotó: Twitter
Angelina Jolie, a "méhkirálynő"

A színésznő, aki nem mellesleg patronálja az UNESCO által támogatott Women for Bees egyesületet, mely női méhészeket képez szerte a világon, élete egyik legfantasztikusabb élményének írta le ezt a közeli találkozást a méhekkel.

Valóban mozdulatlanul kellett állnom, ami számomra nem könnyű. Azt hiszem, a mögöttes gondolat része volt, hogy ezt a lényt néha veszélyesnek tartják. Szóval hogyan lehet velük együtt élni? A cél, hogy megosztozzunk a bolygón. Hatással vagyunk egymásra. Ezt kellett éreznem, és így is volt. Nagyon megtisztelőnek és szerencsésnek éreztem magam, hogy megtapasztalhattam ezt."

- nyilatkozta Jolie.

A Demóna sztárja egyébként végig csak egy méhecskére tudott koncentrálni, arra, amelyik a ruhája alá bújt. Végül csípés nélkül megúszta a kalandot, bár a fülében és az orrában is volt némi vatta, hogy kevesebb helyre tudjanak bekukkantani új szárnyas barátai.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.