2018. július 19., 17:00

A szlovák sportlegenda külön utakon

Peter Sagan még nincs harmincéves, de már így is minden idők legsikeresebb szlovák sportolói közé tartozik, s minden bizonnyal a legismertebb szlovák állampolgár a világon. Szerdán viszont szomorú hírt közölt a szurkolóival.

Sagan esküvő
Fotó: TASR

Több mint egymillió Facebookos kedvelője arról olvashatott, hogy a népszerű sportoló hosszú gondolkodás után feleségével Katkával úgy döntöttek, szeretnének barátok maradni, viszont már külön képzelik el a jövőjüket.

Az egész világot sokkolta az információ, hiszen a páros három évvel ezelőtti esküvője előtt és után is sokszor szerepelt közösen a médiában, az egyik nagyvállalat reklámában is láthattuk őket, Marlon fiuk pedig még csak kilenc hónapos.

A bulvársajtó azóta elkezdte a találgatásokat, miszerint egy másik hölgy lehet a krízis hátterében, bizonyos helyeken egy konkrét német hölgyet is megneveznek. Mások Sagan édesapjai nőügyeit emlegetik fel, hogy esetleg a háromszoros világbajnok, a Tour de France zöld trikójának ötszörös győztese is apjához hasonlóan a női nem nagy hódolója lenne.

Minderről egyelőre többet nem tudni, leginkább nem is a média feladata ezt részleteiben boncolgatni, annyi bizonyos, nem egy előre tervezett kijelentésről van szó, hiszen a szlovák sportoló éppen a francia körverseny kellős közepén tart és kiválóan harcol a zöld trikó hatodik megnyerésért.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.