2020. december 5., 18:02

A magyar média sztárjai meglepő végzettséggel

A legtöbb esetben tudjuk, miből élnek Magyarország közkedvelt hírességei, azonban egykor nekik is feltették a „mi leszel, ha nagy leszel?“ kérdést. Annak idején valószínűleg nem is gondolták, hogy később a magyar média szereplőivéválnak és állandóan fókuszban lesznek, így egyesek sokáig az iskolapadot koptatták, s egyetemi végzettséggel, míg mások kitanult szakmájukkal próbáltak érvényesülni az életben, még mielőtt a média felkapta volna őket.

 

Horváth Éva

Az Általános Vállalkozási Főiskolán tanult majd a Corvinus Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol közgazdászként, mérlegképes könyvelőként végzett. Az egyetemi tanulmányai során előfordult, hogy felajánlottak neki egy-egy szereplési lehetőséget, de visszautasította, mert az egyetem fontosabb volt a számára. Nem tudva, mit hoz a jövő, biztosra akart menni egy diplomával a zsebében, hogy az egyetem után mindenképp el tudjon helyezkedni.

Horváth Éva

Évát közben megismerte az ország, hiszen 1998-ban megnyerte a Miss World Hungary versenyt. Ezután beindult a modellkarrierje, majd a tévéműsorok rendszeres szereplője lett. Az élete másik része lett a televíziózás. A média sokkal jobban tetszett neki, de nem tudhatta, mi vár rá, ezért párhuzamosan végezte a két tevékenységet. A Reggeliben dolgozott, amikor eldöntötte, hogy végleg a média világát és a műsorvezetést választja.

Majka

Az ózdi születésű Majoros Péter az általános iskola után szakmunkásképzőbe járt és villanyszerelőnek tanult.

Majka

Érettségit nem szerzett, és elmondása szerint nehéz volt elsajátítania a szakmát. Volt idő, amikor biztosításokkal is foglalkozott, ám a valóságshowban való szereplése után a média olyannyira megfogta, hogy mára Magyarország egyik legismertebb férfi műsorvezetőjeként, rappereként tartják számon.

Schobert Norbert

A mára már ismert fitneszguru és üzletember közgazdasági szakközépiskolában járt, pénzügyi szakra. Nagyon fiatalon rájött, hogy rendőr szeretne lenni, és be is járta az odáig vezető utat. Tizennyolc évesen őrmesterként kezdett, mint utcai járőr, aztán áthelyezték a közlekedésiekhez.

Schobert Norbert

Tanult a Magyar Rendőrség tiszthelyettesi iskolájában, majd a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakán is. A Rendőrtiszti Főiskola elvégzése után kiképzési szakcsoportvezetőnek a rendőri ezredhez került. Ekkor kezdett el foglalkozni a fitnesszel. Párhuzamosan a rendőrségen századosi rendfokozatig jutott és századparancsnok lett. Ezt követően szerelt le, hogy fitneszkarrierjére koncentrálhasson.

Joshi Bharat

A magyar médiában tevékenykedő indiai származású műsorvezető eredeti szakmája nem mindennapi. Magyarországra érkezve egy négyéves bábszínészképző tanfolyamot végzett el és bábművész lett.

Joshi Bharat

Kezdetben kisebb szerepeket kapott, mivel még nem beszélt megfelelően magyarul, majd később főszerepeket is. Joshi kicsit sem szégyelli életének ezt az időszakát, sőt, gyerekeinek is gyakran mesél róla.

Több tartalom, a ma7 médiacsalád instagram profilján.

Megosztás
Címkék