2019. március 14., 14:37

A Kávézó vendége Kotiers Róza, a Diákhálózat elnöke - VIDEÓ

A Kávézó legújabb műsorában a Diákhálózat tevékenységét vettük górcső alá. Kotiers Rózát, a szervezet elnökét Reczai Lilla műsorvezető faggatja, aki maga is évekig aktív tagja volt a Diákhálózatnak. Nézzenek bennünket!

A Kávézó vendége Kotiers Róza, a Diákhálózat elnöke - Videó
Fotó: ma7

A Diákhálózat a szlovákiai és csehországi egyetemeken tanuló magyar anyanyelvű diákok közös szervezete, amely összefogja az egyes egyetemeken működő diákklubokat és diákszervezeteket. A gyűjtőszervezetnek saját hallgató parlamentje is működik, ahol az egyes szervezetek közös munkáját érintő döntéseket hozzák meg a tagszervezetek képviselői.

Az érdekképviseleten kívül összehangolják a szabadidős programokat is, és segítik az egyes egyetemi közösségek számára szervezett nyári és tematikus táborok megszervezését. A szervezet működéséről, annak terveiről Reczai Lilla műsorvezető Kotiers Rózát, a Diákhálózat elnökét kérdezte. Nézzék velünk a Kávézó legújabb adását.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.