2020. július 21., 19:49

A forróság ritka vendég, de a sztárok nem maradhatnak bikinis fotók nélkül!

Egy kezünkön meg tudjuk számolni az idei igazán forró nyári napokat, így aztán a sztárvilág is nehéz helyzetben van, hogy bemutassa, milyen formás idomokat szerzett a karantén alatt.

fürdőruha
Fotó: Archívum

Azért az influencerkedés, vagyis pontosabban a női szépségre építő internetes véleményformálók számára nagyon fontosak ezek a képek, hiszen nélkülük csak nehezen lehet gyorsabb ütemben építeni vagy éppen megtartani a sokszor több százezresre növekvő követői számot. 

A már ügyvédi oklevéllel is rendelkező Zimány Linda az Instagramon is szívesen használja a dr. megnevezést, ahogy a lengébb ruhában készülő fotókat is. Főleg akkor, amikor még a Sugarbird fürdőruháit is népszerűsítheti egyben.

Az X-Faktor korábbi győztese, Tóth Andi már évek óta szívesen provokálja a követőit egy-egy merész képpel, s maga is elismerte, ez a fajta módszer nem véletlen. Sokan azért a képek mellett több új dalt is hallanának az erdélyi lánytól, akinek hangja sokakat elvarázsolt a tehetségkutatóban. Legutóbbi posztja ugyan nem ennyire merész, de ez inkább kivétel.

A magyar teniszcsillag, Babos Tímea is megmutatta magát az utóbbi napokban fürdőruhában, mert az idei nyár számára a koronavírus miatt nem a teniszről, hanem a felkészülésről szól. Ahogy korábban írtunk róla, szerinte még korai volna, ha augusztus végén elkezdődne a US Open, de bármi is lesz, addig az edzések mellett a családjával is több időt tud tölteni és a közösségi médiára is jut ideje.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Casual wednesdays🛥🤍💙

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés,

A sikeres teniszpáros másik tagja, a francia Kristina Mladenovic ugyan nem posztol olyan gyakran, de a gyönyörű sportoló sem maradhatott ki a fürdőruhás képeket közzétevők sorából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#WorldOceansDay #4ocean Oceans are beautiful 💙🥰🌊 Let’s protect them ! @4ocean

Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93) által megosztott bejegyzés,

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.