A foci ünnepére készülnek a sztárvilágban is

Rajkovics Péter 2018. június 14., 11:32

A csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokság nem csupán a focistákat tartja lázban, hanem a szurkolókat is, akik között számos ismert személyiséget is találunk.

Annak ellenére, hogy a magyar csapat a sikeres Európa-bajnokságot követően továbbra is gyenge formát mutat, a válogatott hiányában is van magyar vonatkozása a világbajnokságnak. A focirendezvények ugyanis mindig kapnak saját dalt is, amelyek óriási slágerekké válnak. Ezt a dalt ezúttal éppen Budapesten forgatták, méghozzá olyan sztárokkal, mint Will Smith, Ronaldinho, Nicky Jam és Era Istrefi.

A magánéleti problémáiról is ismert brazil világbajnok mellett két olyan sztárra (Will Smith, Nicky Jam) esett a menedzserek voksa, akiknek közösen több mint százmillió kedvelőjük van a Facebookon, miközben Nicky Jam videóit százmilliók nézik a neten. Nem vagyunk tehát nagy jósok, amikor kijelentjük: a siker nem fog elmaradni.

Fontos a foci és a zene kapcsolata, amiről talán leginkább Shakira tudna mesélni. A kolumbiai énekesnő a 2010-es világbajnokság dalát énekelte, amely az eladás tekintetében a legsikeresebb zenei szerzemény lett ebben a kategóriában. A Waka Waka „nagyon bonyolult” című dal a videómegosztón is hódított, napjainkban már 1,8 milliárd megtekintést ért el. Ennél is érdekesebb a világhírű énekesnő szempontjából, hogy nyolc évvel ezelőtt éppen a klip forgatásán ismerkedett meg a spanyol labdarúgó-válogatott kiválóságával, Gerard Piquével. Azóta két gyermekük született, s tavaly ősszel ugyan már kapcsolatuk kríziséről írtak a lapok, továbbra is együtt vannak.

Az énekesnő Oroszországban is szurkolhat a katalán függetlenségi törekvések iránt elkötelezett kedvesének, aki napra pontosan tíz évvel fiatalabb és 37 centivel (!) magasabb nála. A sztárpárnak egyébként a világbajnokság előtt focin kívüli gondja akadt, mert míg Shakira Németországban lépett fel, ahova párja is elkísérte, addig kirabolták a Barcelona melletti házukat, amelyben akkor Piqué szülei aludtak.

A felvidéki színésznőnek, a Jóban Rosszban Enikőjének, Bugár Annának is focista a kedvese, így vélhetően számára is focival lesz teli az elkövetkező egy hónap. „Mivel a férjem futballista, természetesen szeretem a focit. Abszolút szórakoztat, szívesen járok ki a mérkőzéseire is. Az, hogy a magyar színészválogatottnak is tagja, külön öröm számomra. Ami a világbajnokságot illeti, sajnálom, hogy a magyar és a szlovák válogatottnak sem sikerült a kijutás, de reméljük, a 2020-as EB-n már láthatjuk őket. Mivel a kedvenc csapatunk, az olasz válogatott sem szerepel az idei mezőnyben, most a spanyol csapatnak szurkolunk. Szeretem a világbajnokság hangulatát, összehozza az embereket, a közös meccsnézések a barátainkkal mindig nagyon jó hangulatúak” – mondta el lapunknak Bugár Anna.

0 HOZZÁSZÓLÁS