2021. december 31., 11:32

A férfiak rendszeres terhességi tesztjét egyelőre nem vezetik be

Humorbonbonok az év utolsó napján: szlovák deformok, épülő migránslakótelep, na és persze fehér honatya feketére festése tilos.

európa
Fotó: Magyar7/Archív felvétel
Deformcsomag

December elején a szlovák parlament megszavazta azt a deformcsomagot, amelyre égetően szükség volt, hogy Brüsszelből minél előbb dőljön a lé.

Ha nem dől a lé, lédől a kormány”

nevet viselő, tizenkilencezer-hatszázharmincnégy oldalas törvénycsomagot gyorsított eljárásban, tizenöt perc leforgása alatt olvasták el és szavazták meg a honatyák, akik ezt követően testületileg elvonultak a Vihorlátba, ahol zárt osztályon őrzi őket a rendőrség a feldühödött polgárok bosszújával szemben. 

Fotó:  TASR
Duna-gate

Karácsony Gergely főpolgármester tagadja a vádakat, amelyek szerint a főváros eladta a Dunát. Megbízható források szerint a polgármesteri hivatal tendert hirdetett a Duna fővárosi szakaszának eladásáról, ám a főpolgármester szerint rosszindulatú, a kormánypárti média által terjesztett hírről van szó, mivel ők csak a folyó egy szelvényét adnák el egy afganisztáni vállalkozói csoportnak.

Azt is pontosította, hogy a Petőfi híd és a Rákóczi híd közötti szakaszról van szó, ahonnan a teljes lakosságot kitelepítik, mert ott a befektető ingyenes migránslakótelepet kíván üzemeltetni.

A Budapestre érkező afgán szívsebészek és rakétafejlesztő mérnökök tiszteletére már külön biciklisávokat is felfestettek az Andrássy úton, majd koncertet is adtak Karácsonyék, hadd tudják meg a vendégek, milyen a bukaresti magyar virtus.

karácsony
Fotó:  Facebook
Új szabályok Brüsszelben

Az Európai Parlament plenáris ülése új szabályzatot fogadott el, amely szerint jövő évtől kezdődően minden tagország köteles lesz előre meghatározott kvóta szerint megválasztani az EP-képviselőit. Minden országnak ügyelnie kell arra, hogy fehér, fekete, moszlim, meleg, transzvesztita és zoofil tagok egyenlő arányban képviseljék az adott országot a birodalmi parlamentben.

Fehér honatya feketére festése tilos, a férfiak rendszeres terhességi tesztjét azonban egyelőre nem vezetik be, pedig ez iránt is nagy lenne az igény.

Szlovákia, mint eminens tanuló, már meg is tartotta a castingot, amelyen Anna Boleynová lett a győztes. A hölgy a felvidéki magyarokat, a nemi erőszak áldozatává vált tátraalji birkákat és a turóci transzvesztitákat is képviselni óhajtja Brüsszelben.

Megjelent a Magyar7 2021/51-52. számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.