2019. március 14., 11:56

A felvidéki családokat is várják Magyarország legnagyobb terrarisztikai börzéjére

Tavasszal újból Terra-Akva, az eddigi legnagyobb, megújult programokkal a budapesti Groupama Arénában.

Terrarisztika2019

Lenyűgöző pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatóak szakszerű körülmények között, de vadászgörények, egerek, apró rágcsálók és díszhalak is feltűnnek majd a börzén. Egyszóval minden olyan érdekes és ritka állat, melyeket nem mindennap lehet megcsodálni!

Idén először Sün szépségverseny kerül megrendezésre, a Sünbarátok és Süntenyésztők Egyesülete közreműködésével, magyar és nemzetközi elismert bírákkal. A 10 órától kezdődő rendezvényen már a nyitástól megtekinthetőek lesznek a sünik, a délután folyamán lesznek a sün bírálatok, majd eredményhirdetés

A Terra-Akva börze nem egy szokványos állatokkal foglalkozó rendezvény, hiszen a szervezők a legnagyobb hozzáértés mellett külön figyelmet szentelnek a családoknak. Éppen ezért több olyan kísérőprogramot is tartanak, melyek hozzájárulnak a helyes és biztonságos kisállattartáshoz, valamint minden lényegi információval ellátják az érdeklődőket. Lehetőség nyílik a hazai legrangosabb tenyésztőktől személyesen kérdezni, akik hosszú évek tapasztalatait tudják megosztani.

A rendezvény feledhetetlen élményt biztosít kicsiknek és nagyoknak. Az állatsimogatón többek között most olyan különleges hüllőkkel is találkozhatunk, mint a gabonasikló, szakállasagáma, Boa constrictor óriáskígyó. Ezen felül lesz arcfestés és több gyermekprogram. 

Egy biztos, aki ellátogat március 31-én a Groupama Arénába, életre szóló élményben részesül az állatvilág fantasztikus csodái között!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.