2019. július 15., 10:34

A Felvidék Arca szépségverseny a MartFeszten - VIDEÓ

Lezajlott a Felvidék arca szépségverseny a MartFeszten. A helyszínen forgatott a Múzsa stábja is, a helyszínen készült videós összefoglalóval most felidézzük a verseny leglátványosabb pillanatait.

a-felvidek-arca-dontoje-a-martfeszten--video
Fotó: Múzsa

A Felvidék Arca szépségverseny az idei MartFeszt talán leglátványosabb programja volt, amely számos érdeklődőt vonzott a fesztivál helyszínére, hiszen a családtagok, a kisebb-nagyobb rajongótáborok is eljöttek drukkolni az általuk favorizált versenyzőknek.

A zsűri és a verseny közönsége nem egyformán ítélte meg, ki a "legszebb arc" a Felvidéken, hiszen más versenyző kapta a közönségdíjat és a zsűri díját. Nyilván a zsűri nem csak a külső megjelenés alapján döntött, hanem más szempontokat is figyelembe vett.

A Felvidék Arca a nagyudvarnoki Bankó Barbara lett. A második udvarhölgy a dunaszerdahelyi Csóka Edina, míg az első udvarhölgy a gútai Fülöp Kristína lett. Tekintsék meg a helyszínen forgatott videót!

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.