A Coutinho-transzfer hatásai - csalódottak a Vörösök

hirek.sk 2018. január 07., 16:40
Sem a Liverpool-szurkolókat, sem a futballrajongókat nem hagyta hidegen a hír, hogy Philippe Coutinho a Mersey-partiaktól a Barcelonába igazol. A témában érzelmes és vicces videók, képek egyaránt szép számmal találhatóak az interneten.

A Barcelona szombaton jelentette be, hogy mindenben megállapodott a Liverpoollal Philippe Coutinho szerződtetéséről.

A brazil középpályás 2013-ban az olasz Internazionalétól érkezett a Mersey-partiakhoz, ahol négy szezon alatt igazi világklasszissá nőtte ki magát, és ugyan már a nyáron elvágyódott, a mostani fél idényben sem okozott csalódást, 20 mérkőzésen 12-szer volt eredményes és 9 gólpasszt adott. Nem csoda, hogy a drukkerek a szívükbe zárták.

Azonban alighanem Coutinhónak is könnyek szöknek a szemébe, ha megnézi azt a világhálót már bejárt mémet, ami ezúttal arról szól, hogy a kisfiútól megkérdezi a riporter, hiányozni fog-e neki a brazil. A lurkó először azt feleli, hogy nem, de mikor megkérdezik tőle, hogy biztos így van-e, kibukik belőle a gyermeki őszinteség és elsírja magát.

A fájdalmas eligazolások esetében már-már klasszikussá válnak azok a videók, melyeken a távozó játékos mezét elégetik a csalódott és dühös szurkolók. A 25 éves középpályásnak ebből is kijutott.


A Vörösök szurkolóinak csalódottságát talán enyhíti, hogy szeretett csapatuk a legrosszabb esetben is 264 millió eurót kaszált a három játékoson, hiszen Suárez 81,5, Sterling 62,5 millió euró ellenében távozott, míg Coutinhóért 120+40 millió eurót fizet a Barcelona.


 

Forrás: Híradó.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS