HIRDETÉS

A Baross Alapítvány gratulál a nyertes pályázóknak

hirek.sk 2018. február 13., 18:46
A napokban nyilvánosságra hozták a Felvidéki Gazdaságélénkítő Program eredményeit. A Baross Alapítvány ezúton gratulál minden nyertes pályázónak, és sok sikert kíván a megvalósításhoz - közölte portálunkhoz eljuttatott nyilatkozatában Iván Tamás, a Baross Alapítvány ügyvezetője, ugyanakkor hozzátette, hogy elhatárolódnak minden olyan megkereséstől, amelyet egyes cégek szolgáltatási díj ellenében kínálnak fel a sikeres pályázóknak.

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, megtörtént a döntéshozatal a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. által tavaly kiírt pályázatok kapcsán, megvannak a nyertes pályázók. 

A formailag helyesen leadott 1646 pályázat közül 1521 bizonyult sikeresnek. Ebből kis- és középvállalkozások fejlesztésére 857, mezőgazdasági célokra pedig 664 pályázó kért támogatást. A beküldött pályázatokat pontozással magyarországi és hazai szakemberek bírálták el.

"Fel szeretnénk hívni a sikeres pályázók figyelmét, hogy a Széchenyi Programiroda e-mailben részletes tájékoztatást nyújt a további lépésekről, teendőkről. A folyamat egyszerű és világos. Éppen ezért a Baross Alapítvány elhatárolódik minden olyan kezdeményezéstől, megkereséstől, amelyet egyes cégek kínálnak fel több száz eurós szolgáltatási díj ellenében a sikeres pályázóknak" - közölte Iván Tamás, a Baross Alapítvány ügyvezetője. 

"A Baross Alapítvány nem működik együtt további közvetítő cégekkel" - hangsúlyozta Iván Tamás. Esetleges kérdéseikkel, problémáikkal forduljanak bátran a Széchenyi Programirodához" - tanácsolta az Alapítvány ügyvezetője.

Forrás: Hírek.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS