lapajánló
Sodródó magyar szavazók, a 30 ezüst ára és a lélek csillanása
Magyar7 - 17. száma
2022. február 22., 10:45

2022. 02. 22. - mágikus dátum, avagy mi várható a mai naptól?

Akik hisznek a számmisztikában, rendkívüli eseményeket várnak mára a személyes életükben, de a világban is.

számítógép
Fotó: unsplash.com

E mai nap tele van mágikus, misztikus kettősséggel. Ha az egyes szám a mindenség isteni egységét jelenti, akkor a kettes az egység párja, kiegészítője, teljessé tevője, a nem kevésbé isteni nőiség, amely további gyarapodást tesz lehetővé, amikor megszüli a harmadikat, negyediket…

De nemcsak harmonikus gyarapodást, kiteljesedést jelent a kettősség, hanem megosztódást, ellentéteket, viszályt is az alapvető egymásrautaltság mellett.

Igen és nem, pozitív és negatív, jó és rossz, jin és jang – sokan megpróbálják szétválasztani a kettőt és csak az egyik felet választani, abszolutizálva, kizárólagossá téve azt. És még nagyobb bajokat idéznek ezzel elő, mintha a kettősséget, az alapvető ellentétességet ösztönzésként elfogadva, együttműködésre törekedve gyarapodnának.

Nem véletlen az sem, hogy az általunk használt modern számítástechnikai eszközök is a duális, digitális, kettős számrendszert használják a programokban.

A modern digitális formában fölírt mai dátum ráadásul palindrom szám is, visszafelé olvasva is ugyanazt adja ki, ugyanoda jutunk vissza.

Akik hisznek a számmisztikában, rendkívüli eseményeket várnak mára a személyes életükben, de a világban is.

A mai nap eseményeit mindenesetre könnyű lesz megjegyezni. Sok nő ma szeretné világra hozni a gyermekét, vagy az esküvőjét tervezi mára. Igyekezzünk mindnyájan jól, hasznosan, mások, a párunk, társunk, társaink javára is tölteni és ezzel valóban emlékezetessé tenni a mai napot – ahogy a többit, minden másikat is!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.