2022. április 22., 14:50

Szubjektív: Csatangolások Charleyval

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

könyv
Fotó: Magyar7 archívum

Bár az irodalomkritikusok kényes ízlése gyakran nem találkozik az olvasók egyetértésével, arról azért szakember és műkedvelő is meg van győződve, hogy nem ez Steinbeck legjobb regénye. Még csak nem is a legismertebb, az az Egerek és emberek. Legjobbnak sokan talán az Érik a gyümölcsöt mondanák, e sorok írója pedig az Édentől keletre című nagyregényt. Hogy mégsem ezt ajánlom most a kedves olvasónak, annak nagyon prózai oka van. Nem elég szórakoztató. A Csatangolások…, amely leginkább egy ázsiai ligában levezető sztárfocista játékának irodalmi megfelelője, viszont az! Nem lehet nem szeretni a pipájával és egy engedetlen uszkárral Amerikát beutazó idősödő író történetét. Kandallótűz és egy pohár vörösbor mellé nem kell jobb olvasmány! 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.