2019. április 23., 14:54

“Anyább anyák” írtak könyvet - VIDEÓ

Az anyává vált nőben rengeteg kérdés és kétely születik szülés után, amelyről gyakran nem tud vagy nem mer beszélni. A nő szülés után átalakul testileg, érzelmileg, változik az értékrendje és ezeket a változásokat legtöbb esetben nehezen viseli. Ezeket a tapasztalataikat írta meg két csallóközi gyakorló anya.

A “Mert nőnek lenni jó” közösség célja megerősíteni az anyákat abban, hogy nincsenek egyedül érzéseikkel, aggodalmaikkal. Hangsúlyozzák, hogy családanyaként is mindig időt kell szánni a szabadidőre, amikor az anya kicsit kiszabadulhat a mókuskerékből, hogy a hobbijának éljen, legyen az sport vagy képzőművészet, bármi, amitől az anya kicsit feltöltődhet és újult erővel vetheti bele magát újra az anyai szerepbe.

Ezt a témát dolgozta fel az “Anyább anyák” című könyvében Bartalos Tóth Iveta és Mészáros Krisztina. A régión belül már számos helyen tartottak könyvbemutatót, a vásárúti bemutatóra mi is kilátogattunk.Nézzék velünk a Múzsa legújabb adását.

 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.