2022. május 13., 17:01

10 éves a Mária Rádio Mirjam

Hálaadó szentmisével ünnepli működésének 10. évfordulóját a Mária Rádió Mirjam, Szlovákia egyetlen 24 órában műsort sugárzó, magyar nyelvű rádiója.

rádió munkatársai
Fotó: Kacz Gábor
A rádió munkatársai

„2012 májusában került átadásra ünnepélyes keretek közt a rádiónknak otthont adó épület Komáromban. Ez az időpont jelenti működésünk és műsorsugárzásunk kezdetét is. Az évek során a gondviselés kegyelméből és hallgatóink támogatásának köszönhetően immár három saját frekvenciával rendelkezünk (Rozsnyó FM 90,5; Érsekújvár FM 94,6; Léva FM 100,6), valamint két darab négy órás műsorsávval partnerünk, a magyarországi Mária Rádió jóvoltából, mely szintén hallgatható Szlovákia területén (Komárom FM 88,3; Telkibánya FM 100,6)” – olvasható a rádió által kiadott közleményben, amely így folytatódik:

A kerek évforduló alkalmából szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, valamint közel 150 önkéntesünknek, akik munkája létfontosságú rádiónk működéséhez, akik hozzájárultak az elmúlt 10 évben elért eredményeinkhez és szeretettel hívjuk őket a május 28-án 16:00-kor bemutatásra kerülő hálaadó szentmisére a komáromi Szt. András bazilikában, melynek főcelebránsa Mons. Orosch János nagyszombati érsek lesz. Az ünnepi szentmisét követően az ünnepség a plébánia épületében folytatódik.”
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.