2022. február 22., 19:52

Összekovácsolni a Kárpát-medence családjait

Rendkívüli érdeklődés mellett február 26-án másodszor indul útjára a Nagy Családi Vetélkedő, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) szervezésében.

Nagy Családi Vetélkedő
Fotó: kcssz.hu

A vetélkedő internetes oldalán eddig több mint félszáz Kárpát-medencei család regisztrált a játékra, amely idén is két internetes fordulóból, és egy Budapesten megrendezendő döntőből áll.

Márton Zsuzsanna, a KCSSZ elnöke a vetélkedő első Kárpát-medencei szintű megszervezése kapcsán elmondta, hogy a játék a családok számára izgalmas kutatási terepet és kikapcsolódást jelentett. Ezért a második vetélkedőt még vonzóbbá akarták tenni, amit jelentős pénzbeli, valamint üdülési nyereményekkel biztosítanak.

Az elnök szerint a Nagy Családi Vetélkedő, a népszerűségét az értékes nyeremények mellett a játék alkotó feladatainak és kreatív tevékenységeinek köszönheti, melyek lehetőséget adnak arra, hogy szellemiségében és értékrendjében összekovácsolja a Kárpát-medence családjait.

Márton Zsuzsanna, a KCSSZ elnöke biztat minden családot, hogy kapcsolódjanak be az érdekes játékba és február 25-ig regisztráljanak a (H)azám! című vetélkedőre a www.ncsv.hu internetes portálon.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.