2021. december 2., 20:43

Minden szava arany videós pályázat

Minden szava arany címmel amatőr videós pályázatot hirdet a Nemzetpolitikai Államtitkárság fiatalok számára – jelentette be közösségi oldalán Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

videójítékok
képünk illusztráció
Fotó: TASR/AP

Az államtitkár kiemeli:

Nagyszüleink, dédszüleink, időseink igazi példaképek. Olyan értékrendet képviselnek, amely igazi kincs a mai rohanó világban.”

Hozzátette: „A mai napon, december 2-án pályázatot hirdetünk 14 és 30 év közötti fiatalok számára, amelyben arra kérjük őket, készítsenek amatőr videót olyan, a környezetükben élő idős emberrel, akire felnéznek, és kérjék meg őket arra, hogy osszák meg velünk gondolataikat az életről.”

Hogyan kell és hogyan érdemes élni? Mi az, ami igazán fontos az életben? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a pályázat.

A pályázat mindenki számára nyitott, aki betöltötte a 14. életévét, és még nem múlt el 30 éves, elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be.

A felhívásra a Nemzetpolitikai Államtitkárság maximum 3 perc hosszúságú amatőr filmeket vár, amelyben a fiatalok az idősek életbölcsességeit, inspiráló történeteit, az életről megfogalmazott gondolatait mutatják be.

Beküldési határidő: 2021. december 31.

A részletes pályázati felhívás a https://www.kulhonimagyarok.hu/videopalyazat/ oldalon olvasható, a hozzá kapcsolódó videós felhívás pedig az alábbi linken érhető el:

https://www.facebook.com/potapiarpad/videos/429508151947592

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.