2022. november 14., 19:05

Megtalálták az eltűnt hatéves kislányt

Vasárnap délután  eltűnt egy 6 éves kislány Pérről. Több százan keresték, miután elment a tanyájukról.

A hideg éjszakát kinn töltötte a szabad ég alatt
Fotó: borsline.hu
Zora, akit megtaláltak

Zorát végül egy siklóernyős, Mehringer Szabolcs találta meg, akinek nagyon hálásak a gyermek szülei.

Mehringer Szabolcs  elmondta: civilként csatlakozott a keresőkhöz és ő maga is családapa.

Nekem is van egy hatéves kislányom, így azonnal átéreztem, hogy mekkora fájdalom lehet a szülőkben"

- mondta  Szabolcs, majd arra is kitért, egy percig sem hezitált, hogy a keresők segítségére induljon, ráadásul ő sokkal nagyobb területet be tud látni a magasból. 

Nem is mentem fel túl magasra, csak olyan 100 méterre. Hála Istennek feloszlott a köd, és tökéletesen láttam mindent, a rózsaszín kis ruháját pedig gyorsan ki tudtam szúrni"

részletezte Szabolcs.

Zora a körülményekhez képest jól volt, csak nagyon fázott, így annyit kért egyből az őt megtaláló Szabolcstól, hogy öltöztesse fel.

A férfinek a kislány azt is elmesélte: nem ok nélkül pattant ki a család autójából. Kiszökött a kutyájuk, és utána eredt, el ne vesszen. Azonban egy idő után szem elől tévesztette az ebet, ami hazatalált, a kislány azonban sajnos nem.

Zorát a mentősöknek adta át a siklóernyős, akik a biztonság kedvéért kórházba szállították megfigyelésre, hiszen mégiscsak kint töltött egy egész éjszakát a szabadban, ráadásul múlt éjjel több helyen már fagyott is.

 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.