cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. május 1., 18:21

Magyarország, szeretlek! - Anyák napján

Megható adással készül az édesanyáknak a Magyarország, szeretlek! Az idei évad legmeghatóbb részével várja a nézőket vasárnap este a Duna népszerű vetélkedője.

Magyarország, szeretlek!

Május első vasárnapja, anyák napja az egyik kitüntetett ünnepe az évnek, hiszen ezen a napon mindenki lehetőséget kap arra, hogy kifejezze szeretetét, háláját és tiszteletét annak, akitől az életét kapta. Nemcsak itthon, hanem a világ minden pontján számon tartják ezt a jeles napot, amelynek hagyományai felelevenednek a Magyarország, szeretlek! következő, május 1-jei adásában is. A piros csapat kapitánya, Vágó Bernadett úgy véli, az eddigi legkülönlegesebb adás született meg anyák napja alkalmából.

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen megható lesz az anyák napi adásunk. Mindketten elveszítettük az édesanyánkat. Zoli két és fél éve, én kisgyerekkoromban. Hiába történt régen, még mindig megérint. Felnőttként is fájdalmas ezt feldolgozni, de amikor a gyermekkorodat kíséri végig ez a veszteség, az borzasztóan nehéz. Ma már, édesanyaként új értelmet nyert számomra ez az ünnep. Bízom benne, hogy a Duna nézőinek is érzelmekkel teli lesz az anyák napi adásunk” 

– nyilatkozta az énekes-színésznő, hozzátéve, hogy természetesen a folytatásban is meglepetésekkel készülnek a nézőknek.

A vasárnapi adásban a pirosaknál Zoltán Erika énekesnő, Széphalmi Juliska és Illés Dániel táncművészek vetélkednek a Miller Zoltán vezette zöldekkel, akiknek csapatát ezúttal a szintén táncos Kátai Róbert, vagyis Robby D, valamint Angyal András és Likovics Alexandra, a Csináljuk a fesztivált! koreográfusa alkotják – április 29-e, a tánc világnapja alkalmából.

Magyarország, szeretlek! – május 1-jén, vasárnap 19:45-től a Dunán!
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.