cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. július 9., 10:07

Deutsch: A kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani

A kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani - jelentette ki Deutsch Tamás a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Fotó: Fidesz.hu

Az európai parlamenti képviselő bicskanyitogatónak nevezte, hogy Brüsszel a hatalmával visszaélve támadja hátba Magyarországot és mindenféle politikai büntetőintézkedéseket kezdeményez azért, mert úgy ítéli meg, hogy jogilag kifogásolható az illegális migránsokkal szemben sikeres magyar modell.
Kijelentette: Európa védelmezői vagyunk, hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azon illegális migránsok száma, akiket hazánk megállított a szerb-magyar határon, míg az elmúlt fél évtizedben egymillió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel "ranglistavezető".

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy

botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán, amelynek oka, hogy a multikulti ideológiája Nyugat-Európában összeomlott, s katasztrófaközeli következményei vannak a willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak".

Hozzátette, ezt látni mindennap Franciaországban, ahol polgárháborús állapotok vannak, majd emlékeztetett, hogy nem volt olyan régen a kölni dóm előtti szilveszteri buli idején elkövetett tömeges erőszak, illetve a brüsszeli és párizsi terrorcselekmények sem.

A képviselő az új jogszabálycsomagról megemlítette: a már Nyugat-Európában lévő illegális migránsokat, amikor ott már túl nagy terhet jelentenének, erőszakkal áttelepítenék Magyarországra, évente tízezer migránsnak egyetemi kollégiumi sztenderdnek megfelelő szállás és élelmezés biztosítása mellett, illetve ha a határaikon túl sok kérelmező van, akkor a menekültkérelmeik elbírálását is többek között a magyarokra bíznák.

Megjegyezte: "Paks, Baja, Esztergom, háromnegyed Dunaújváros" lélekszámának megfelelő migránsgettókat kellene létrehozni, amelyek nem zártak lennének, vagyis közbiztonsági és közegészségügyi veszélyeket okozva, szabadon ki-be járhatnának a betelepített migránsok.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, évekkel ezelőtt Soros György fogalmazott meg hasonló elképzeléseket, a Soros-terv 2-3 pontja ma szinte változtatások nélkül jelenik meg az új európai migrációs szabályozás tervezetében.

Egy az egyben e terv megvalósításáról beszélhetünk, tehát "Ursula von der Leyen Soros György és utódja, Soros Sándor legjobb európai tanítványai közé tartozik" - fűzte hozzá. Az európai parlamenti képviselő azzal zárta a beszélgetést, hogy nincs az a brüsszeli nyomás, amely Magyarország szándékait, vagyis a tervezet végre nem hajtását meg tudná változtatni.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.