2022. május 11., 15:43

A nyugati civilizáció legsikeresebb politikai mozgalma a magyar jobboldal

A nyugati civilizáció legsikeresebb politikai mozgalma a magyar jobboldal, a nyugati világ konzervatívjai pedig látják, értékelik az eddig elért sikereket, ezért tartják idén Budapesten a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű konzervatív politikai fórumot - közölte Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Szánthó Miklós
Fotó: Alapjogokért Központ Facebook oldal

Az igazgató azt mondta: az, hogy

a konferenciát a magyar fővárosban rendezik meg, nemcsak elismerés, hanem fontos gesztus is a magyar jobboldal irányába.

Az esemény mottója az Isten, haza, család hármas egysége, a fórum főszónoka pedig Orbán Viktor miniszterelnök. A konferencián a teljes nyugati jobboldali elit mások mellett volt amerikai szenátorok, kongresszusi képviselők, belga, olasz, spanyol, francia, osztrák pártpolitikusok, újságírók vesznek részt

- ismertette a részleteket.

Szánthó Miklós szerint a résztvevők látják, hogy

Magyarországon sikeres védelmi mechanizmus alakult ki a liberálisok nézetei, például a multikulturalizmus, a határvédelem, a genderideológia ellen és kíváncsiak a receptre, mert úgy érzik a magyar példával ők is választ adhatnak a liberális támadásokra.

A magyar jobboldal felismerte, hogy a demokrácia nem csak liberális lehet, és erre a felismerésre egyre többen kíváncsiak a Nyugaton

- mondta a központ igazgatója.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.