2020. augusztus 27., 13:16

A koronavírus elérte a magyar kormánypártokat is

Hollik István koronavírustesztje pozitív lett - a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt maga jelentette be a közösségi oldalán. Emiatt karanténba vonul, és a karantén szabályait betartva otthonról fog dolgozni.

Hollik-Gulyás
Fotó: Archívum
Fent: Hollik István és Dióssi Csaba, lent: Gulyás Gergely és Orbán Balázs

Hollik István a Magyar Nemzetnek azt mondta, szerencsére már nem mutat tüneteket, és rendkívül enyhe lefolyású volt nála a betegség. Hozzátette, két hétig otthon marad, és mindenben betartja a hatóságoknak a házi karanténra vonatkozó előírásait.

Egyhetes karanténba vonult Dióssi Csaba, Dunakeszi fideszes polgármestere is, aki augusztus 19-én egy magánrendezvényen vett részt, amelynek résztvevői közül néhányról kiderült, hogy koronavírus-fertőzöttek. Erről a városvezető Facebook-oldalán számolt be.

Egy múlt hét szombati szabadtéri magánrendezvény egy résztvevőjének koronavírustesztje pozitív lett. A rendezvényen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt, ezért szerdától mindketten hatósági karanténban tartózkodnak - közölte a Miniszterelnökség közleményében.

A Miniszterelnökséget vezető miniszteren szerdán elvégzett koronavírusteszt eredménye negatív. A hatósági karantén megszüntetésére, a pénteki kormányülésen való részvételre és az azt követő Kormányinfó megtartására csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye esetén kerülhet sor - írják a közleményben.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.