2022. november 7., 15:11

Hiteles Vállalkozás Védjegyet alapított a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége 2022-ben megalkotta a Hiteles Vállalkozás Védjegyet. A védjegyet azon vállalkozások kaphatják meg, amelyek példaértékű tevékenységet folytatnak, tesznek a közösségért és megbízhatóan működnek - áll a szervezet honlapján megjelent ismertetőben.

vallalkozzokosan
Fotó: vallalkozzokosan.sk

A Szövetség célja, hogy olyan pozitív példákat mutasson be, akiktől érdemes tanulni és inspirálódni.

A Hiteles Vállalkozás Védjegy egy elismerés a vállalkozó számára. Megszerzése esetén minden kommunikációs felületünkön fel fogjuk hívni a figyelmet a védjegyet birtokló vállalkozókra és ajánlani fogjuk a velük való együttműködést. A védjegyet megszerző vállalkozások példaképek a felvidéki vállalkozói közösség számára.

- írják.

A védjegy célja nem csupán a legsikeresebb és legmegbízhatóbb vállalkozások előtt tisztelegni, hanem felhívni a szakmai közvélemény és a fogyasztók figyelmét a szlovák és a nemzetközi piacokon működő felvidéki vállalkozásokra.

 

Az adott év Hiteles Vállalkozás Védjegyét olyan vállalkozásnak ítélik oda, amely a jelentkezési űrlapokat kitöltve felvételét kéri a programba, továbbá megfelel az előírt kritériumoknak. A védjegy megszerzésére tett igénylést a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének az elnöksége bírálja majd el. Az értékelési folyamat végén a vállalkozók megkapják a védjegyet, amelyet 1 évig jogosultak használni. A védjegy elhelyezhető a vállalkozás online felületein, valamint matrica formájában bárhol a vállalkozásban.

A Hiteles Vállalkozás Védjegy odaítélésében a Bizottság az alábbi szempontokat veszi figyelembe:

- A vállalkozás példaértékű tevékenységet folytat, beleértve azt, hogy Felvidéken tevékenykedő vállalkozóként megtiszteli a vásárlóit, ügyfeleit azzal, hogy kétnyelvűen, magyarul és szlovákul is kommunikál feléjük.

- A Vállalkozó munkálkodik a közösségért, illetve végez valamilyen karitatív tevékenységet is.

- Megbízható vállalkozó, nincs köztartozása.

A védjeggyel rendelkező vállalkozások listáját megtalálja EZEN A LINKEN.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.