2021. március 2., 11:06

CEDukáció - online oktatási platformot indít a CED

Hiánypótló elemmel bővült a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szolgáltatási portfoliója: a CEDukáció online oktatási platformon neves előadók, szakértők segítségével kaphatnak választ a vállalkozói lét szinte összes kérdésére a regisztrált látogatók. A díjmentes edukációs videók, oktatóanyagok átfogó tudást nyújtanak a résztvevő hazai és a határon túli kkv-knak.

A platform létrehozását alapos piackutatás előzte meg, a CED felmérte a partner vállalkozások igényeit, és annak megfelelően alakította ki a CEDukáció tematikáját.

A program célja, hogy összegezze a vállalkozói létformát érintő valamennyi kihívást, felmerülő problémát, majd edukációs videók, oktatóanyagok és képzések formájában nyújtson ezekre komplex megoldást a résztvevőknek. A CEDukáció így érinti egyebek mellett a vállalatfejlesztés, a brandépítés, az eredményes online marketingstratégiák, a magabiztos előadásmód témakörét. Emellett olyan alapvető kérdésekben segít, mint a megfelelő termék és célcsoport kiválasztása, sikeres online prezentáció létrehozása, de foglalkozik a jó vezető és a sikeres csapat közötti kölcsönhatás fontosságával is.

A tematika komplex, ahogy a vállalkozói lét is az. A versenyképességhez ma már kevés egy jó termék, szolgáltatás, legalább ilyen fontos a márkaépítés, a cégre szabott „buyer persona” meghatározása, vagy egy produktív online konferencia megtartása. Éppen ezért törekedtünk arra, hogy a CEDukáció mindezen témákat – és számos egyéb területet - lefedje, és a gyakorlati életben felhasználható tanácsokkal, szakmai ismeretekkel lássa el a vállalkozókat

 - mondta Csík László, a CED ügyvezetője.

A CEDukáció első oktatóvideói, tananyagai elkészítéséhez olyan neves előadók csatlakoztak, mint Kemény Dénes olimpiai bajnok mesteredző, Bolya Imre karizmatréner, a Karizma című könyv szerzője, Kőszegi András márkatanácsadó, a BrandTrand marketing szakportál alapítója, vagy Laczkó Balázs, minősített Google Ads szakértő, aki számos sikeres webshop marketingstratégiájának kialakításában vett részt.  

Az ingyenes regisztrációt követően az érdeklődők korlátlan hozzáférést kapnak a program teljes videós oktató anyagához, valamint első kézből értesülhetnek a CEDukáció keretében megvalósuló rendezvényekről.

A platformmal, illetve a képzésekkel kapcsolatos további információk a CEDukáció oldalon érhetőek el.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.