2024. február 19., 10:21

Xisco Muñoz: Élveztem a meccset, mindkét fél győzelemre törően futballozott

Nagyon fontos három pontot szerzett a nagyszombati Spartak otthonában a DAC, miután 2-1-re győzött a kerületi rivális ellen. Győzelmével a sárga-kékek egy pontra megközelítették a nagy riválist, ezzel pedig lépéselőnybe kerültek a riválisokkal szemben a felsőházért folytatott csatában, és nagyon izgalmas utolsó két fordulóra van kilátás az alapszakaszban.

Xisco Muñoz
Xisco Muñoz
Fotó: dac1904.sk

A kerületi rivális Spartak Nagyszombat otthonában aratott fontos győzelmet a DAC, a Niké Liga 20. fordulójában zárómérkőzésén. Ezzel a csallóközi együttes feljött a tabella negyedik helyére, és egy pontra megközelített a harmadik helyezett Spartakot, és lépéselőnybe került a riválisokkal szemben a felsőházért folytatott csatában A lefújást követően a DAC spanyol vezetőedzője Xisco Muñoz is elégedetten értékelt.

Mindkét csapat részéről nagyon jó mérkőzés volt. Az első félidőre felállított taktikánkat a másodikra megváltoztattuk. Reagálnunk kellett arra, hogy a hazaiak is taktikát váltottak. A nézők a liga két nagyon jó csapatát láthattak ma játszani.

Mindkét fél győzelemre törően futballozott, helyzeteket alakított ki. Mindez arról szól, hogy berúgja-e az egyik csapat a helyzeteit vagy sem. Nekünk ma kettőt sikerült gólra váltani, aminek köszönhetően megnyertük a meccset” - kezdte értékelését a DAC vezetőedzője Xisco Muñoz.

A 43 esztendős spanyol szakember továbbá elmondta, igazi kihivás volt legyőzni a Nagyszombat együttesét, hiszen nagyon jó taktikát dolgoztak ki. Muñoz kiemelte nagyon élvezte a meccset, hiszen mindkét fél győzelemre törően futballozott.

Az intenzitás átlagon felüli volt. Gratulálok a hazaiaknak, noha az eredmény ma nem kedvező a számukra, de így is remek taktikát dolgoztak ki.

Igazi kihívás volt a számunkra, hogy legyőzzük őket. Élveztem ezt a meccset, és gratulálok a fiúknak.” - értékelt a DAC vezetőedzője.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.