2020. február 27., 16:28

Weiss már a Slovanban. Érkezik Hamšík és Mak is?

Hivatalosan is a Slovan labdarúgója lett ifj. Vladimír Weiss, akit új klubja ma mutatott be a sajtónak. A szlovák válogatott játékos egyelőre azonban nem léphet pályára a Slovan színeiben, ugyanis előbb műtéten kell átesnie.

Médialapozó
Fotó: TASR

Weiss másfél évre írt alá a Slovanhoz.

Nagy nap ez a klub szurkolói számára. Örülök, hogy sikerült pontot tenni az ügy végére. Felesleges volna képességeiről beszélni. Megfelelő helyettes érkezik Sporar helyére. Bízom benne, hogy minél hamarabb rendbe jön egészségileg" 

- közölte Weiss szerződtetése után ifj. Ivan Kmotrík, a Slovan vezérigazgatója.

27februar2020_slovan_zmluva_weiss_ml_2685900.jpg

A támadó középpályás érkezéséről már régóta beszéltek a Slovan háza táján, az események azt követően gyorsultak fel, hogy a szlovák válogatott játékos decemberben elköszönt a katari Al-Gharafa együttesétől.

Weiss elárulta, legfőbb motivációja, hogy visszakerüljön a válogatottba. 

Vissza szeretnék térni a csapathoz, ehhez nem kell más, csak az, hogy jó teljesítményt nyújtsak. Bízom benne, hogy a fiúk kiharcolják az Európa-bajnoki részvételt" 

- árulta el Weiss.

Ivan Kmotrík korábban arról is beszélt, hogy Weissen kívül szeretnék a Slovanba csábítani Marek Hamšíkot vagy Róbert Makot is. A vezérigazgató ugyanakkor elárulta, jelen pillanatban egyikkel sem folytatnak tárgyalásokat.

27februar2020_slovan_zmluva_weiss_ml_10685913.jpg
+8 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!