2021. január 15., 19:39

Változások a KFC játékoskeretében és az edzői stábban

Mint arról korábban beszámoltunk, a szlovák másodosztályban szereplő Komáromi FC új vezetőedzővel vág neki a tavaszi idénynek, és a korábbi kiváló labdarúgó Németh Szilárd lesz a lila-fehérek új vezetőedzője. A komáromi együttes kerete átalakulóban van, ennek megfelelően újabb távozókat jelentett be a klub, olvasható a KFC hivatalos honlapján.

Fotó: KFC hivatalos Facebook-oldala

A komáromi lila-fehérek hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy több játékos is távozik a csapattól, valamint az edzői stábban is történt egy változás.

A KFC őszi keretéből négy játékos nem kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre.

A 22 esztendős középpályás, Roman Zemko a Fortuna Ligába tart. Első szezonjában a csapat alapemberévé vált, egy sérülés okozta hosszú kihagyás után is a csapat pillére maradt. A szűrő középpályás 36 mérkőzésen szerepelt lila-fehérben.

A további távozók között a 27 esztendős balhátvéd, Oliver Janso is szerepel,

aki a KFC színeiben 15 mérkőzésen lépett pályára, valamint a 23 esztendős középpályás Jozef Vajs is távozik a Duna-parti együttestől. Vajs 8 mérkőzésen szerepelt a komáromi együttesben.

A negyedik távozó Lucián Meňuš, aki a lila-fehérek utánpótlás csapatától került be a felnőttcsapatba Az őszi idény során azonban nem kapott lehetőséget a bizonyításra.

A KFC edzői stábjában is történt egy változás, miután az eddigi kapusedző Kantár Szilárd helyét a marcelházi Hallman Péter veszi át a poszton.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.