Újabb játékos távozott a DAC-ból

2021. július 17., 13:20
Ondik Gábor

Újabb játékos távozott a dunaszerdahelyi sárga-kékektől, miután Martin Bednár végleg igazolt Csallóköz fővárosából és ligán belül váltott klubot.

Bednár Martin
Fotó: fcvion.sk

A dunaszerdahelyi DAC 22 esztendős védekező középpályása Martin Bednár végleg távozott a dunaszerdahelyi együttestől és a szintén élvonalbeli Aranyosmarót csapatához igazolt, számolt be az előző idény ötödik helyezettje hivatalos honlapján. Bednár kétéves szerződést kötött új munkaadójával és 2023 nyaráig írt alá.

Bednár az előző idényt Zemplénben töltötte, ahol kölcsönben a Nagymihály csapatában szerepelt és 18 bajnokin lépett pályára a zempléni együttes színeiben és egy gólt is szerzett. A 22 esztendős védekező középpályás 2018 szeptemberében igazolt Dunaszerdahelyre a Nagymihály csapatától.  A Dunaszerdahelyen töltött három idénye alatt 32 tétmérkőzésen lépett pályára a DAC színeiben és egy gól, valamint egy gólpassz is szerepel a neve mellett.

Bednár eddigi pályafutása során összesen 69 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára a Fortuna Ligában, így komoly rutinnal rendelkezik, amivel komoly erősítés lehet az aranyosmaróti együttesnek.

Kövesse facebook oldalunkat is!