2022. január 4., 11:28

Újabb dunaszerdahelyi focista a szlovák élvonalban!

A szlovák élvonalban ősszel harmadik helyen záró MFK Rózsahegy szerződtette a másodosztályban, a komáromi KFC színeiben brillírozó, nyolc gólt is szerző Domonkos Kristófot.

domonkos
Fotó: MFK Ružomberok

A Komáromi FC a remek őszi szezonnak köszönhetően a tabella harmadik helyén zárta az őszi idényt. Amint két héttel korábban portálunk beszámolt róla, az együttes csapatkapitánya iránt az élvonalbeli Rózsahegy mutatott érdeklődést. A csapat végül szerződtette is a KFC csapatkapitányát, Domonkos Kristófot. 

A 23 esztendős dunaszerdahelyi középpályás 2024 májusáig írt alá a liptói együtteshez. A Rózsahegy hivatalos honlapján nem közölte, mennyiért váltott klubot a futballista.

Domonkos a szlovák másodosztály őszi idényében nyolc gólt szerzett, illetve kiosztott négy gólpasszt is, amivel csapata legeredményesebb játékosa lett. Domonkos a dunaszerdahelyi DAC nevelése, de korábban is szerepelt kölcsönben a komáromi együttesben. Miután a sárga-kékeknél kevés lehetőséget kapott, a Győri ETO-ban folytatta pályafutását, ahonnan előbb kölcsönbe került Komáromba, majd 2020 januárjában végleg a lila-fehérek játékosa lett.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.