2020. augusztus 5., 19:23

Újabb DAC-játékos igazolt Szenicére

A dunaszerdahelyi DAC újabb játékosa igazolt a szintén élvonalbeli Szenice csapatához, jelentette be a DAC hivatalos médiafelületén. Korábban a sárga-kékek fiatal hálóőre, Adrián Slančík igazolt Szenicére.

Fotó: fksenica.eu

Két év dunaszerdahelyi kaland után távozik a sárga-kékek balhátvédje, Milan Šimčák, aki a tavalyi szezon tizedik helyezettjéhez igazolt, nevezetesen a Szenicéhez.

A 24 esztendős balhátvéd 2018 nyarán érkezett Dunaszerdahelyre a zempléni Nagymihálytól.

Šimčák ezalatt az idő alatt 23 mérkőzésen lépett pályára a sárga-kékek színeiben, 16 bajnoki és 2 Európa-liga mérkőzésen, valamint a Szlovák Kupában öt találkozón léphetett pályára.

A posztján szereplő panamai Eric Davis mellett nem sok esélye volt, hogy a kezdőcsapatba kerüljön, így a 24 esztendős futballista a több játéklehetőség fejében az erdőháti gárdához teszi át székhelyét. Az előző idényben a DAC farmcsapatában, a Somorja színeiben is pályára léphetett, hat mérkőzésen kapott lehetőséget a  szlovák másodosztályban.

A 24 esztendős balhátvéd a szlovák élvonalban még a Nagymihály színeiben debütálhatott, 19 esztendősen, 2015 júliusában.

Megosztás
Címkék