2023. október 13., 14:56

Tovább dagad az olasz fogadási botrány

Ahogy korábban megírtuk, a Juventus középpályása, Nicolo Fagioli mellett több más, meg nem nevezett személy ellen is illegális sportfogadás ügyében folytatnak vizsgálatot. Most kiderült, kikről van szó.

focilabda
Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

Az olasz válogatott két középpályása, Sandro Tonali és Nicolo Zaniolo keveredett gyanúba, a labdarúgókat a csütörtöki napon már ki is hallgatták, majd ezt követően elhagyták az olasz válogatott edzőközpontját.

A játékosok a legjobb éveik előtt állnak (Tonali 23, Zaniolo 24 éves), a nyár folyamán csapatot váltottak, amennyiben azonban beigazolódnak az ellenük felhozott vádak, akár hároméves eltiltásra is számíthatnak.

Az eddigi információk szerint Zaniolo esetében súlyosabb a helyzet, az Aston Villa jelenlegi játékosa valószínűleg korábbi csapata, az AS Roma Olasz-kupa mérkőzéseire is fogadott. Az Olasz labdarúgó-szövetség megerősítette a hírt, a sajtót pedig tájékoztatta, a játékosok elővigyázatosság céljából tértek vissza klubcsapataikhoz.   

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.