2021. július 12., 08:31

Tegnap este jegy nélküli szurkolók próbáltak betörni a Wembleybe

Több száz szurkoló próbált meg jegy nélkül bejutni a Wembley Stadionba, ahol 21.00 órától a házigazda angol és az olasz válogatott játssza a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét.

wembley
Fotó: unsplash.com

A londoni rendőrség korábban arra kérte a szurkolókat, hogy akik nem rendelkeznek érvényes belépővel, ne utazzanak az arénához, de négy órával a finálé előtt több tízezer ember gyűlt össze, akik palackokat és füstbombákat dobáltak, az utca pedig szemétben és alkoholban "úszott".    

Két órával a kezdőrúgás előtt több száz, jeggyel nem rendelkező drukker próbálta meg áttörni a beléptető kordonokat, a közösségi médiában pedig olyan felvételek jelentek meg, amelyeken a helyi biztonsági erők verekednek a drukkerekkel, és minden lehetséges eszközzel próbálják visszaterelni őket.

A szervezők közleménye szerint egyetlen drukker sem járt sikerrel, ugyanis ezek az incidensek még egy külső szektorban történtek.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.