2021. április 1., 21:57

Szerződést hosszabbított köbölkúti edzőjével a Puskás Akadémia

A magyar élvonal második helyén álló Puskás Akadémia, hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződését hosszabbított felvidéki vezetőedzőjével, Hornyák Zsolttal.

Fotó: pfla.hu

Az OTP Bank Ligában szereplő, második helyen álló Puskás Akadémia 2023 júliusáig meghosszabbította a köbölkúti Hornyák Zsolt szerződését.

A rutinos felvidéki vezetőedző a tavalyi történelmi szezonban bronzérmet szerzett a felcsútiakkal, és az idei idényben is remekül szerepel Hornyák vezetése alatt a Puskás Akadémia. A felcsútiak nyolcpontos előnyt dolgoztak ki a második helyen a szezon előtt bajnoki reményeket dédelgető MOL Fehérvárral szemben.

Hornyák 2019-ben érkezett a felcsúti együtteshez és eredményes munkáját új szerződéssel honorálta a klub, ráadásul Sergei Rebrov után a felvidéki mester a legrégebb óta posztján lévő vezetőedző az NB I-ben.

Nagyon örülök a hosszabbításnak, hiszen folytatni tudom a két éve megkezdett munkát. Hiszem, hogy még az út elején járunk, a jövőben is bőven akad majd teendőnk – a következő két évemet is a kemény munkára szeretném alapozni. Céljaim közt természetesen fontos helyen szerepel a jó eredmények elérése, de ahogy eddig is, komoly hangsúlyt szeretnék fektetni a fiatal játékosok nevelésére és beépítésére. Jelenlegi keretünkben több olyan ifjú labdarúgó van, akiben óriási potenciált látok, és ha jól végezzük a munkánkat, nagyszerű futballistákat tudunk belőlük faragni”

– nyilatkozta a kontraktus aláírása után Hornyák Zsolt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.