2022. február 8., 10:50

Szerződést hosszabbított a Puskás Akadémia ipolysági középpályása

Az OTP Bank Liga újdonsült listavezetője, a köbölkúti Hornyák Zsolt vezette Puskás Akadémia meghosszabbította az ipolysági Urblík József szerződését, jelentette be a klub hivatalos honlapján.

urblík
Fotó: pfla.hu

További két és fél évvel meghosszabbította Urblík József nyáron lejáró szerződését a Puskás Akadémia. A 25 esztendős ipolysági származású futballista újabb két és fél évre írt alá a felcsúti együtteshez, ami azt jelenti 2024 júniusáig hosszabbította meg szerződését a felcsúti gárdával.

A köbölkúti Hornyák Zsolt vezette felcsútiak hétvégén harmadik tavaszi bajnokijukat is megnyerték a Mezőkövesd otthonában, a Ferencváros hazai vereségével pedig a tabella élére ugrottak.

Urblík a téli felkészülés során hosszas kihagyás után térhetett vissza a pályára, a 25 esztendős felvidéki középpályás még tavaly nyáron szenvedett keresztszalag-szakadást, így közel féléves kényszerpihenő várt a rutinos futballistára. Urblík 2018 nyarán igazolt a felcsúti együtteshez a cseh Jihlava csapatától és 66 eddigi bajnokiján 6-szor volt eredményes a Puskás Akadémia színeiben.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.