2022. november 18., 10:20

Szerződést hosszabbított a Fradi magyar válogatott kapusa

Az Európa-ligában nyolcaddöntős Ferencváros együttese remek hírt osztott meg szurkolóival, miután a klub hivatalos közleményben jelentette be szerződést hosszabbítottak magyar válogatott kapusukkal.

Dibusz Dénes
Fotó: fradi.hu

A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszútávú szerződést kötöttek Dibusz Dénessel, aki 2027-ig hosszabbított a magyar bajnokkal. A zöld-fehérek csapatkapitányának nagy szerepe volt abban, hogy csapata jövő tavassszal is az Európa-ligában szerepelhet, hiszen egy történelmi sikerrel bejutottak a nyolcaddöntőbe csoportelsőként. Dibusz több alkalommal is remek védésekkel járult hozzá csapata sikereihez. A rutinos válogatott kapus 2014 januárján érkezett a Ferencvároshoz, és sok szép pillanatot szerzett a klub szurkolóinak.

Az ötszörös magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-, egyszeres Ligakupa- és kétszeres Szuperkupa-győztes most ismét mosolyt csalhat a szurkolók arcára, hiszen szerződést hosszabbított a Ferencvárossal. A 32 esztendős hálóőr 349 mérkőzésen védte a zöld-fehérek kapuját és 149 mérkőzést hozott le kapott gól nélkül.

„Nem kellett sokat gondolkodni, 2014 januárja óta elég sok idő eltelt, azt gondolom, otthonra leltem, az elmúlt évek sikerei pedig még inkább megerősítettek abban, hogy jó helyen vagyok, ahol nagy célokért lehet küzdeni, és ezek a célok el is érhetők. A következő években is arra törekszem, hogy ezeknek a sikereknek tevékeny részese legyek.” - kommentálta a szerződést aláírását Dibusz Dénes a fradi.hu-nak adott interjújában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.