2024. május 22., 12:41

Szerződést hosszabbított a DAC fiatal magyar tehetségével

A Niké Liga 2023/24-es idényét második helyen záró dunaszerdahelyi DAC hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződést hosszabbított magyar tehetségével Vitális Milánnal.

Vitális Milán
A DAC kulcsembere, Vitális Milán hosszabbított
Fotó: dac1904.sk

A dunaszerdahelyi DAC hivatalos közleményében jelentette be, hogy Vitális Milán további két évvel meghosszabbította szerződését, így 2027 nyaráig köti szerződés a sárga-kékekhez.

Szeretnék köszönetet mondani a klubnak az új szerződéssel kifejezett bizalmáért. Remek idény van mögöttünk és nagyon bízom benne, hogy a következőben még komolyabb erőt mutatunk. Személy szerint rendkívül örülök a folytatásnak, úgy szeretnék teljesíteni, hogy viszonozzak mindent, amit eddig a DAC-tól kaptam. Ahogy azt többször is elmondtam, az eddigi teljesítményemmel még nem értem el a lehetőségeim csúcsát, jobban is tudok futballozni és pontosan ez is célom a legközelebbi időszakra”

nyilatkozta az új kontraktusa aláírását követően Vitális Milán.

A 22 esztendős magyar középpályás 2022 szeptemberében lett a DAC játékosa, ám a 2022/23-as idény végéig a győri ETO-ban maradt kölcsönben. A hétvégén ezüstéremmel végződött idény volt első teljes szezonja a DAC-ban. Vitális összesen 24 bajnoki lépett pályára a Niké Liga hétvégén zárult idényében és három gólt szerzett, valamint a Konferencia Liga két mérkőzésén is pályára léphetett és a Szlovák Kupában is öt mérkőzésen.

„Milán 2022 nyarán kötötte meg első szerződését a DAC-cal, miután leigazoltuk az ETO-tól, majd azonnal visszatért kölcsönbe a testvérklubunkhoz. Múlt nyáron remek benyomást tett ránk a felkészülés során.

Az új edzői stáb érkezése után kulcsemberré vált és több klub is érdeklődik a szolgálataiért. Ennek ellenére Milán megértette, hogy a DAC a megfelelő klub számára a pályafutása ezen szakaszában és boldogok vagyunk, hogy 2027-ig sikerült meghosszabbítanunk a szerződését. Milán egyéni és csapatszinten is komoly célokat tűzött ki maga elé, közösen várjuk már az új idényt”

- nyilatkozta a DAC ügyvezető igazgatója Jan Van Daele a szerződés hosszabbítást követően.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.