lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2021. január 21., 19:21

Somorján folytatja pályafutását Pinte Patrik

A szlovák másodosztályban szereplő Somorja csapatánál folytatja pályafutását a 31-szeres szlovák válogatott Pinte Attila fia, Pinte Patrik, jelentette be a somorjai futballklub hivatalos honlapján.

Fotó: stksamorin.sk

Felvidéki játékossal erősített a másodosztályban szereplő Somorja. A csallóközi együttes a 24 esztendős Pinte Patrikkal erősítette meg támadószekcióját, miután a szélső támadó aláírt a somorjai együtteshez.

Pinte Patrik féléves szerződést írt alá a Somrojával, ami további egyéves opciót is tartalmaz.

,,Nagyon örülök, hogy hazatértem. Egy somorjainak a legnagyobb megtiszteltetés, ha a saját klubjában játszhat.“ - nyilatkozta Pinte Patrik, a klub hivatalos honlapjának.

A 24 esztendős futballista tizenkét évesen a Slovan Akadémiájának a tagja lett, majd a pozsonyi klubnál profi szerződést is kapott. Ezt követően a Szombathelyi Haladás szerződtette, majd a szlovák másodosztályban szereplő Komáromban is megfordult.

,,A Fortuna ligás Szenicébe készültem, de az év elején karanténba kellett vonulnom, mivel pozitív lett a koronavírus-tesztem. A somorjaiak először decemberben jelentkeztek. Azután januárban is, de akkor még karanténban voltam. Amikor letelt, csatlakoztam a somorjai csapathoz, és aláírtuk a szerződést. Nagyon örülök, hogy a Pomléban folytathatom“ - folytatta a Somorja új szerzeménye.

A Somorja új igazolása már pályára is léphetett a somorjai együttesben a Nyitra elleni felkészülési mérkőzésen.

,,Nyitrán az első félidőben remekül játszottunk. A fordulás után már gyengébb volt a játékunk, de ennek ellenére megérdemelten győztünk. Hogy ment a játék? Örültem, hogy két hónap szünet után ismét pályára léphettem. Éreztem a hosszabb kihagyást... A MOL Akadémián remek feltételek vannak a felkészülésre.

Bízom benne, hogy tavasszal sikeresek leszünk és a nézők visszatérhetnek a lelátókra.

Számomra fantasztikus lesz, hogy mint somorjai az STK mezében a szurkolóink előtt játszhatok a Pomléban“ - nyiltakozta Pinte Patrik a somorjai együttes hivatalos honlapjának.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.