2023. szeptember 28., 15:01

Slovan siker bírói segítséggel?

Mint megírtuk a Slovan idegenben, 2:1 arányban győzte le a Rózsahegy csapatát. A találkozó egyik főszereplője a játékvezető, Michal Očenáš volt.

 Štefan Gerec (Ružomberok), Jaba Kankava (Slovan) és Martin Chrien (Ružomberok) párharca
Štefan Gerec (Ružomberok), Jaba Kankava (Slovan) és Martin Chrien (Ružomberok) párharca
Fotó: TASR

Id. Vladímir Weiss nem pihentette legjobb játékosait, a lehető legerősebb felállásban küldte pályára a csapatát. A liptóiak a szezonbeli első hazai vereségüket szenvedték el, a mutatott játékuk miatt azonban nem szégyenkezhetnek. A játékvezető teljesítménye már nem volt ilyen kiemelkedő.

Očenáš összesen 13 sárgalapot mutatott fel, és több alkalommal is elvesztette irányítását a mérkőzés felett. A találkozó egyik kulcsmomentuma is a játékvezetőhöz köthető. A hazaiak játékosának, Mário Mrvanák egy szabálytalanságot követően felmutatta második sárga lapját, amivel emberhátrányba kerültek a rózsahegyiek.

Az esettel kapcsolatban többen nemtetszésüket fejezték ki, állításuk szerint a pozsonyiak csapatkapitányának, ifj. Vladimír Weissnek egy hasonló belépőt követően elmaradt a második sárga lapja. A VOYO kommentátora, Marek Arpáš így vélekedett az esettel kapcsolatban:

Szégyenlem amit a mai Ružomberok – Slovan mérkőzésen láttam. Očenáš jól kezdett fújni, az egyre több szabálytalanságot követően azonban elvesztette a fonalat”.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.