2022. június 6., 18:19

Sandal Dominik és Nikola Krstović is versenyben május legszebb góljáért

A Fortuna Liga ugyan múlt héten véget ért, azonban a Hónap legszebb gólja májusi szavazása még győztesre vár. Május legszebb góljáért pedig felvidéki futballista, valamint egy DAC-játékos is versenybe száll.

DAC
Fotó: dac1904.sk
DAC

A Fortuna Liga 2021/22-es idényének utolsó Hónap gólja szavazás került meghirdetésre. A szokásokhoz híven ezúttal is öt csodaszép gólra szavazhatunk, a Fortuna Liga májusi kínálatából.

A versenyben lévő öt találat között felvidéki gólt is találhatunk, ugyanis a Garamszentkereszt csallóközi játékosa Sandal Dominik is versenyben száll május legszebb góljáért. A 24 esztendős szélső az alsóházi rájátszás kilencedik fordulójában az Aranyosmarót ellen talált be. Az öt legszebb találat között pedig ezúttal is találunk DAC-játékost, nevezetesen a sárga-kékek montenegrói gólvágója Nikola Krstović gólja is versenyben május legszebb találatáért. Krstović a nemzetközi kupaindulásért zajló rájátszás elődöntőjében a Liptószentmiklós ellen szerzett bombagólt, egy rossz kapus kirúgás után. Május legszebb góljára kedd éjfélig szavazhatunk.

Az említett két futballistán kívül még a legszebb gólért zajló szavazáson versenyben van még a Liptószentmiklós futballistája Jakub Švec, a zsolnai Dávid Ďuriš és a rózsahegyi Tomaš Bobček is.

Érdekesség, hogy elmúlt két hónapban dunaszerdahelyi játékos hódította el a hónap legszebb gólját, márciusban Brahim Moumou, míg áprilisban Andrejs Ciganiks gólja győzött a szurkolók szavazatai alapján.

Május hónap legszebb góljáért zajló voksolás jelöltjei:

Jakub Švec - Liptószentmiklós

Sandal Dominik – Garamszentkereszt

Tomaš Bobček - Rózsahegy

Dávid Ďuriš - Zsolna

Nikola Krstović - DAC

Május hónap legszebb góljára ide kattintva lehet voksolni.

 

Az öt legszebb találat videón:

https://www.youtube.com/watch?v=0TtJzhm91so&t=167s

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.