2021. június 20., 12:36

Ronaldo nem cserélt vele mezt, szombaton a pályán állt bosszút

Pár hónapja érdekes történet járta be a futballvilágot, a német válogatott játékosa, Robin Gosens tavasszal megjelent könyvében arról írt, hogy Cristiano Ronaldo nem akart mezt cserélni vele.

gosens
Fotó: TASR/AP

A német válogatott kulcsembere Robin Gosens, aki a Serie A-ban érdekelt Atalanta játékosa, a tegnapi esti német-portugál csúcsrangadó hőse lett, miután a meccs emberének is megválasztották, egy góllal és két gólpasszal segítette győzelemhez a németeket.

A 26 esztendős Gosens eddigi pályafutása során Hollandiában szerepelt, 2017 óta erősíti a bergamói együttest. Annak ellenére, hogy még nagyon fiatal, már önéletrajzi könyvet is publikált, amely idén tavasszal jelent meg. 

2019 januárjában az Atalanta 3-0-ra legyőzte a Cristiano Ronaldóval is felálló Juventust. A tegnapi német-portugál meccs hőse pedig úgy gondolta, és egy kérdéssel fordult a mérkőzés végén Ronaldohoz. 

„Nem is mentem ünnepelni a társaimmal, egyből Ronaldóhoz siettem oda. Megkérdeztem tőle, Cristiano, elkérhetem a mezed? Rám sem nézett, csak annyit mondott: nem. Teljesen megszégyenültem. Elkullogtam és nagyon kicsinek éreztem magam. Tipikusan olyan helyzet volt, amikor valami borzalmasan kellemetlen történik, és az ember csak reméli, hogy senki sem látta” - írta önéletrjazi könyvében a német válogatott futballista.

Ezt követően Gosens úgy fogalmazott, a korábban bálványozott sztár viselkedése kissé összetörte a lelkét.

A sztori bejárta a világot, végül az Atalanta játékosai a kissé csalódott Gosenst meglepték egy Ronaldo mezzel, majd a német balhátvéd is jót derült az eseten. Tegnap után pedig leginkább a portugál sztár kérhette el a német mezét.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.