Priskin Tamás jubilált a győri színekben, majd eltiltották

2020. szeptember 18., 11:48
Ondik Gábor

A magyar válogatott felvidéki származású játékosa, Priskin Tamás századik mérkőzését játszotta a Győri ETO színeiben.

Fotó: eto.hu

A magyar válogatott korábbi támadója a Békéscsaba elleni hazai bajnokin jubilált. A 33 esztendős támadó századik mérkőzésén szerepelt győri színekben.

A felvidéki származású támadó ezalatt a 100 mérkőzés alatt a győri együttesben 31 gólt szerzett. Az idei szezonban a gólerős támadó 9 bajnoki mérkőzésen 7 alkalommal volt eredményes.

A felvidéki támadó korábban olyan csapatokban is futballozott, mint a Ferencváros, a Slovan, a Watford, az Ipswicht Town, a QPR, a Swansea City, a Maccabi Haifa, a Szombathelyi Haladás, az Austria Wien, valamint a Derby County.

Priskin Tamás jubileumi mérkőzése azonban nem úgy sikerült, ahogy eltervezte, csapata hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent a Békéscsabával, valamint a jubiláló támadó a kiállítás sorsára jutott, miután egy meg nem adott büntető miatt reklamált és a kiállítás sorsára jutott.

A 33 esztendős támadót az MLSZ Fegyelmi Bizottsága négy mérkőzéses eltiltással sújtotta, amiért „a játékvezető személyére sértő kifejezést használt”, a kiállítást követően pedig „ugyanazt a sértő kifejezést megismételte”.

Csató Sándor vezetőedző a Csákvár, a Szentlőrinc, a Haladás és a Budaörs elleni bajnokin nem számíthat Priskin Tamás játékára.

Kövesse facebook oldalunkat is!