2020. augusztus 27., 19:16

Priskin góljával törte meg nyeretlenségi sorozatát az ETO

A magyar másodosztályban szereplő csapatoknak nem sok ideje maradt a pihenésre, hiszen a vasárnapi mérkőzések után hétközben újabb fordulót rendeztek. A hatodik játéknapon megszületett a Győri ETO első győzelme.

Fotó: eto.hu

A magyar másodosztály hatodik körében több felvidéki futballista is pályára lépett, a következő összeeállításunkban ezt összegezzük.

A lakszakállasi fiatal tehetség Mocsi Attila csapata a Szombathelyi Haladás újabb értékes győzelmet aratott hazai közönség előtt. Mocsiék a forduló előtt listavezető Ajka csapatát győzték le egy góllal. A 20 esztendős csallóközi származású védő végig a pályán volt, a Haladás győzelmével az ötödik helyre zárkózott fel a tabellán.

Megtört a Győri ETO nyeretlenségi sorozata, a zöld-fehérek a Nyíregyháza együttesét győzték le az ETO Parkban. A győriek győztes találatát a komáromi származású korábbi válogatott támadó, Priskin Tamás szerezte a 91. percben. A zöld-fehérek felvidéki játékosai közül Múcska Viktor a kispadon, míg Kovács Krisztián kezdőben kapott lehetőséget,  a lakszakállasi védő végig a pályán is volt, míg Vankó Imre a mérkőzés legvégén állt be.

A másik győri csapat, a Gyirmót idegenbeli vereséget szenvedett a Siófok otthonában. A balatoni túrán a győriek kezdőjében a pozsonypüspöki származású Hudák Dávid is lehetőséget kapott és végigjátszotta a mérkőzést. A Gyirmót végül 2-1-es vereséget szenvedett és a tabella negyedik helyére estek vissza.

A három felvidékit is foglalkoztató Kazincbarcika ezúttal hazai pályán döntetlenezett a Dorog ellen. A hazaiak kezdőjében Kovač Alan és Fótyik Dominik kapott lehetőséget, míg Németh Tamás nem lépett pályára a Dorog elleni mérkőzésen. Vitelki Zoltán együttes hat fordulót követően 14. helyet foglalja el a tabellán.

Megosztás
Címkék