2019. december 20., 21:27

Nyolcmilliót is érhet a Slovan csatárának játékjoga

A Fortuna Liga címvédője a pozsonyi Slovan csak megfelelő ajánlat esetén válna meg szlovén gólvágójától, jelentette ki ifj. Ivan Kmotrík, a klub igazgatója.

Fotó: športky.sk

A bajnoki címvédő szlovén gólvágója iránt hatalmas az érdeklődés, de ez nem is csoda, hiszen Šporar elképesztő formában termeli a gólokat a pozsonyi együttesnél. A klub első embere ifj. Ivan Kmotrík kijelentette, 5,5 millióért sem adják el gólerős támadójukat. Amennyiben bármelyik csapat komolyan elgondolkozik Šporar leszerződtetésén, a tél folyamán 7-8 millió eurós ajánlattal kell kopogtatni a Slovan igazgatójának ajtaján.

Az érdeklődés a szlovén csatár iránt eddig töretlen, többek között a skót Celtic és a török Besiktas is szerződtetné, de az érdeklődők között német és belga csapatot is találhatunk.

Šporar az Európa-ligában öt találatával a góllövőlista második helyén található, mindössze a Rangers kolumbiai játékosa, Alfredo Morelos termelt nála többet. A Slovan támadója a Fortuna Ligában is remekel, hiszen 12 találatával vezeti a góllövőlistát. Šporar 2018. januárjában igazolt a Slovan együtteséhez a svájci Baseltől. Pályafutása során megfordult az NK Olimpija Ljublana és a Arminia Bielefeld együttesében is.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!