2021. május 1., 12:52

Nincsenek konkrét tervei a jövőre nézve, nem is kapkodja el a visszatérést Mourinho

A jövőre vonatkozóan egyelőre nincsenek konkrét tervei José Mourinhónak, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától múlt hétfőn menesztett edző saját bevallása szerint nem kapkodja el a visszatérését.

José Mourinho
Fotó: TASR/AP

Az 58 éves szakember a Times magazinnak elmondta: élete a normál kerékvágásban zajlik.

Nincsenek terveim. Frissnek és nyugodtnak érzem magam, mint aki szabadságon van.

Több időm jut a házi feladataim elvégzésére és az elemzésekre. Közben meg várom, hogy visszatérjek a futballba” - nyilatkozta.

Hozzátette

a jövőbeli ajánlatokat illetően nemcsak a megfelelő klubra vár, hanem ahhoz kapcsolódóan a megfelelő közegre és kultúrára is egyben.

Mourinho szerint talán túl korai lenne még a visszatérése a következő idényre, de majd meglátja, mi történik vele a valóságban.

A Portóval és az Internazionaléval Bajnokok Ligája-győztes portugál edző - aki korábban a Chelsea-nél, a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is dolgozott - 2019 novemberében vette át az észak-londoni együttes irányítását. Kinevezésekor trófeákat ígért, de a tervekből nem lett semmi: a megelőző évek sikeres szezonjai után a Spurs tavaly csak hatodik lett a Premier League-ben, és most is csupán a hetedik helyen áll. A BL-indulás bravúros teljesítmény lenne a csapattól, de a sűrű középmezőnyben még a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért is komoly harc vár rá a bajnoki hajrában.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.