2022. december 6., 10:44

Nikola Krstović lett az őszi szezon legjobbja

Idén kilencedik alkalommal került megrendezésre a DAC karácsonyi évzáró ünnepsége, ahol ünnepélyes keretek között hirdették ki az év legszebb gólját, valamint az ősz legjobb futballistáját és az őszi idény legjobb fiatal játékosát is díjazták.

Krstovic
Fotó: dac1904.sk

Immár kilencedik éve került megrendezésre a DAC hagyományos évzáró karácsony ünnepsége. Az elmúlt évben a koronavírus nem tette lehetővé, hogy a Dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban rendezzék meg az évzárót. Ezúttal a koronavírus már nem szólhatott közbe és a Városi Művelődési Központban került megrendezésre a DAC hagyományos karárcsonyi évzáró ünnepsége. Az est házigazdája Nagy Krisztián, a sárga-kékek kommunikációs menedzsere volt.

Az ünnepélyes gálaesten a karácsonyi hangulatot körbezengő dallamok is felcsendültek és persze nem hiányozhatott a DAC himnusza sem az estéről az Ismerős Arcok: Néküled című szerzeménye. A gálaesten Németh Krisztián a MOL Akadémia igazgatója és a klub tulajdonosa Világi Oszkár és a DAC vezetőedzője Adrian Guľa is évértékelő beszédet mondott.

Ezt követően kihirdették a MOL Akadémián pallérozódó egyes korosztályok legjobbjait, valamint bemutatásra kerültek a DAC összes korosztályának játékosai.

Idén harmadik alkalommal díjazták az év tehetségét, amelyet ezúttal Damián Kachút zsebelt be, az U19-es csapat játékosa, aki már több alkalommal is a felnőttcsapat keretének tagja volt.

Az est fénypontja az idei év legszebb DAC-gólja, valamint az ősz legjobb DAC-játékosának díjazása volt. Az idei év legszebb DAC-gólja szavazáson Nikola Krstović gólja győzött, melyet az Európa Konferencia Ligában a Víkingur ellen szerzett, a második helyen Kalmár Zsolt szabadrúgásgólja végzett, míg a harmadik helyezett Sárközy György lett az U16-os csapat játékosa.

A karácsonyi ünnepség elmaradhatatlan fénypontja az ősz legjobb játékosának díjazása volt. A szurkolók szavazatai alapján óriási fölénnyel közel a szavazatok 43 %-át szerezte meg Nikola Krstović így első alkalommal lett a DAC őszi legjobbja. A montenegrói támadó mögött a csapatkapitány Kalmár Zsolt és a görög védő Spyros Risvaniss lettek még a dobogósak.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.