2020. december 17., 08:36

Németh Szilárd lett a KFC Komárom új vezetőedzője

Németh Szilárd visszatér egykori sikerei helyszínére és a komáromi KFC vezetőedzője lesz, jelentette be a komáromi együttes hivatalos honlapján.

A szlovák másodosztályban szereplő KFC Komárom hivatalos honlapján jelentette be, hogy a távozó Miroslav Karhan helyét a kispadon a komáromi foci kiemelkedő alakja Németh Szilárd veszi át.

Az ezredforduló egyik meghatározó hazai játékosa, négyszeres szlovák és egyszeres cseh bajnok, kétszer lett a szlovák első osztály gólkirálya, és egyszer az év játékosa. Játékosként az angol élvonalbeli Middlesbrough csapatával ligakupa-győztesnek is mondhatja magát. A szlovák válogatott egykori kiválósága pályafutása befejezése után dolgozott a Manchester Unitednél is játékos megfigyelőként, míg legutóbb a pozsonyi Slovan B csapatánál volt másodedző.

Többször merült fel fejemben a gondolat, hogy egyszer Komáromnak segítsek, hiszen innen indult el a karrierem. Szeretnék ismét olyan sikereket átélni, mint amilyeneket ifi koromban átélhettem. Örülök, hogy erre most elérkezett a lehetőség. A COVID krízis miatt nehéz szezont futunk, félbe is szakadt a bajnokság, eltérően voltak a csapatok felkészülve. A táblázatra nézve ugyan rossz a helyzet, az általam látott mérkőzések szerint azonban több is van a csapatban

- nyilatkozta a lila-fehérek újonnan kinevezett vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának.

Megosztás
Címkék