2021. augusztus 19., 11:26

Németh Antal: Sok önbizalmat adhat nekünk a győzelem

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a szlovák kupa harmadik fordulójába a dunaszerdahelyi DAC. A sárga-kékek a negyedosztályú Újlót otthonában arattak hatgólos győzelmet.

Németh Antal
Fotó: dac1904.sk

Mint arról a tegnap este folyamán beszámoltunk, a dunaszerdahelyi sárga-kékek hatgólos győzelemmel jutottak tovább a szlovák kupában. A mérkőzést követően a DAC vezetőedzője, Németh Antal elmondta, jót tehet a csapatnak a győzelem, ugyanis önbizalmat adhat a játékosainak a hétvégi bajnoki előtt.

Egy nagyon szimpatikus csapat otthonába látogattunk el a kupamérkőzésre, amely egész jól tartotta magát, de ezen a meccsen azért kijött a két csapat közötti minőségbeli különbség. Sok önbizalmat adhat nekünk a győzelem, bár ezt egyáltalán nem kell túlértékelni, sem a hatgólos sikert. A földön kell maradni, de remélem, hogy néhány játékos, aki az elmúlt időszakban esetleg önbizalomhiánnyal küzdött, egy kicsivel bátrabban veti majd játékba magát a hétvégén.”

- kezdte értékelését a DAC vezetőedzője.

Németh Antal a mérkőzést követően arra is kitért, ma mindenki jó teljesítményt nyújtott, de nem szabad túlértékelni ezt a győzelmet.

„Ma mindenki jól teljesített, mindenki megpróbálta magából kihozni a maximumot, ez kinek jobban, kinek kevésbé jól sikerült. Remélem, hogy a hétvégi bajnokiig sokkal pozitívabb lesz a hangulat, de még egyszer mondom, nem kell túlértékelni ezt a győzelmet. Viszont néhány jó mozdulat, jó megoldás segíti a csapatot abban, nagyobb önbizalommal tudjunk a pályára lépni vasárnap.” - értékelte az Újlót elleni győzelmet Németh a DAC hivatalos honlapjának.

Megosztás
Címkék