2021. október 31., 08:48

Németh Antal: Nagyon csalódottak vagyunk, nem érdemeltünk győzelmet

A dunaszerdahelyi sárga-kékek meglepetésre vereséget szenvedtek az újonc Liptószentmiklós vendégeként. A mérkőzést követően a DAC mestere, Németh Antal is értékelte csapata teljesítményét.

dac
Fotó: dac1904.sk
Németh Antal

Három győztes mérkőzés után vereséget szenvedett a DAC. A csallóközi együttest az újonc, a bentmaradásért küzdő Liptószentmiklós múlta felül, ideiglenes otthonában, Poprádon. A lefújást követően Németh Antal is elmondta véleményét a találkozóról.

„Nem tudok semmi jót mondani, nem érdemeltünk volna győzelmet. Gratulálok a hazai csapatnak. Nagyon csalódottak vagyunk, mert szerettük volna megszerezni a három pontot. A korábbi három meccsünket megnyertük, és erre a találkozóra is ugyanúgy készültünk.

Jelen pillanatban nem tudom megmondani, miért játszottunk ilyen rosszul.

Tele volt a játékunk technikai hibával, ezért helyzeteket sem tudtunk kidolgozni. A hazaiak a játékosaimmal ellentétben jól játszottak és küzdöttek az utolsó sípszóig.” - nyilatkozta Németh Antal a Liptószentmiklós elleni vereség után.

Ellenben az újonc liptószentmiklósiak vezetőedzője Marek Petruš nagyon elégedett volt csapata játékával, hiszen a Zsolna után a tavalyi ezüstérmest is sikerült legyőznie az újoncnak.

„Nagyon jó ilyenkor meccset értékelni. Egy erős csapat ellen nyújtottunk remek teljesítményt. Olyan taktikával készültünk a héten, amellyel le lehet győzni az olyan minőségi csapatokat, mint a DAC. A játékosaim az utolsó pontig végrehajtották az utasításaimat. Kevesebbet járt a lábunkon a labda, de veszélyesebbek voltunk az ellenfél kapujára. A mérkőzés a mieinkről szólt, nem az ellenfél játékosairól. A szurkolók támogatását is éreztük a lelátóról. Köszönöm a fiúknak a mai teljesítményt.” - értékelt Marek Petruš, az újonc Liptószentmiklós vezetőedzője.

Megosztás
Címkék